Пат низ Европа на четири тркалца

Тимот на DC наместо плажа, летово избра тура низ европските метрополи за да види што тие можат да понудат за скејт освен жешкиот асфалт. Дегустаторите се Крис Кол, Нија Хјустон, Мики Тејлор, Вес Кремер, Мет Милер, Еван Смит и останатите пријатели од DC Европа.