Баба му на Феликс

Бабава јасно ни покажува дека дефинитивно вреди цел живот да штедиш паричка по паричка особено доколку имаш зацртана цел парите да ги потрошиш на скок со падобран и тоа на 90 години. 

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија