GoPro Hero 3

Пристигна новата верзија на можеби најопасното парче опрема за снимање на outdoor занимации!

Поради тоа што камерчево има милион технички спецификации и гаџети што може да се поседуваат ве оставаме сами да погледнете тука, а видеото пуштете го во HD и нема да има потреба од додатен коментар.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија