Дечкото не случајно работи за Најк

Кејси Неистат организира патување од 10 дена минувајќи низ Њујорк, Рим, Египет, Тајланд и низ уште многу места низ светот. Интересното во оваа патување е дека сето тоа го плаќа Најк се со цел Кејси да направи филм за Fuelband, но наместо нормална реклама тој со парите организира патување околу светот за 10 дена и снима мало ремек дело.  Погледнете и ќе видите дека дечкото не случајно работи за Најк.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија