Нике Патике за сваке прилике

Гоблен технологија

Во борбата за пиедесталот „најдобри патики за трчање“ големите брендови се немилосрдни, се произведуваат нови материјали, технологии и дизајни, а сето тоа е поткрепено со допингуван маркетинг. Но Најк наместо футуристички технологии се одлучи за проверениот бабин гобленски рецепт, и сопствениот концепт за Nike Flyknit го постави на гергеф. Ова е резултатот!

Одлична колекција чии фронтмен Nike Flyknit Racer е идеална патика за трчање која тежи само 150 грама со анатомска прилагодливост за вашето стапало и е за 19 % полесна од Nike Zoom Streak 3 runner. Во поткрепа ви пружаме видео за дообјаснување на технолошкиот принцип.

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија