Сенди partybrеаker

И ДОДЕКА СРЕЌНИ И РАДОСНИ ШТО ЕДЕН ОД НАЈМАСОВНИТЕ МАРАТОНИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ И ПОКРАЈ СЕНДИ, REFRESH-ОТ НИ ЈА ЗАМАТИ СТАТИЈАТА ПА СЕГА СО CAPS LOCK ПИШУВАМЕ ДЕКА СЕПАК СЕНДИ Е ПОБЕДНИКОТ НА ОВОГОДИШНИОТ ЊУЈОРКШКИ МАРАТОН!