ZEM блиску до ZEN

ZEM-повеќе чорап отколку патика

„Zone of Endless Motion“ скратено ZEM или „Зона на бескрајно движење“ е компанија која е создадена врз филозофијата “Ако прави да сте боси треба да се носи”. Патиките наликуваат на нинџа патики, кој ви даваат босоного чувство. 

zemgear.com ве доближува до природниот начин, удобни и со одлична заштита ќе ви пружат нова димензија во чекорењето. Дизајнот и впечатливоста не им недостига на ZEM обувките,  во различни бои и комбинации за различни намени и возрасти.

Во својата колекција предлагаат

  • Н2О серија за вода
  • 360 серија за трчање
  • О2  серија за сите спортови

А еве и една симпатична ZEM-инка да каже некој совет