Банџи до Tower Bridge

SOLD OUT – Next Available in 2013!!!! 

Ако по некаква причина сте се нашле во Лондон и Tower Bridge ви е old fashion дестинација и сакате спомени што остануваат во крвта, или за момент сакате да бидете Felix Baumgartner тогаш extreme element има решение за вас, нивната 50 метарска скокалница во непосредна близина на Tower Bridge ќе биде доволно адреналинско доживување. Во последните 5 години extreme element ги организира овие банџи скокови кој будат огромен интерес. Во 2009 година тие достигнуваат бројка од 297 скока за еден викенд , во 2010 фирмата поставува уште еден крана за да обезбеди 600 скока за еден викенд, кога и се поставува гинисовиот рекорд за најмногу банџи скокови на еден човек за време од еден час. Ова задоволство ќе ве чини 75 фунти но она што нема да претпоставите е дека доколку посакате да се пријавите за најпознатите Лондонски банџи скокови ќе ве пречека информацијата  SOLD OUT – Next Available in 2013!!!!


Автор

EDITOR

Скопје

Македонија