ЕХО #10 – Трејлер

Следната недела од 28 октомври до 1 ноември ќе имаме можност да уживаме во 10-то издание на фестивалот на планински филм – Ехо. Се гледаме!!

Програма

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија