Демир Капија Опен – кајак на диви води

По голема пауза од 17 години, ККК „Просек” – Демир Капија во организација со Општина Демир Капија и Кајакарската Федерација организира отворен Куп во кајак на диви води – слалом.

 

На ова првенство ќе имаме можнот да гледаме голем број на кајакари од Македонија и од соседните држави.

Повелете бидете дел од овој настан во Недела 25.08.2019(10:00ч)

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија