„Акватек” го зачисти дното

Екипата од нуркачкиот центар „Акватек” кои пред неколку дена открија и објавија бела када расположена на дното на Охридското Езеро, овие денови направија повторно нуркање и ја отстранија. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија