Летни тренинзи за снага и нутриција

Ако ја земеме предвид потребната снага за распарчување на бостанов на делчиња со еден шамар, но и брзината со која би добиле едно смути, тогаш Василиј Камотски има за што да предава. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија