Маврово – 365 денови во годината!

Гир Олсен од Норвешка, еден од главните луѓе зад Зимските олимписки игри во Сочи, е ангажиран како консултант кој треба да помогне да се креира новиот модерен изглед и иднината на скијачкиот центар Маврово. Погледнете нешто повеќе за идните планови за развивање на центарот како за следните зимски, така и за останатите три сезони кои имаат огромен потенцијал.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија