Видео од првото издание на трката во планинско трчање Охрид Треил

На крајот од минатиот месец, охридскиот регион и планината Галичица беа домаќини на првото издание на настанот во планинско тчање Охрид Треил кој се состоеше од две трки во должина од 60 и 35 километри. Уживајте во краткиот видео рекапитулар од настанот каде учество зедоа 130 учесници од 15 држави. 

 

Повеќе за настанот прочитајте тука.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија