Ултимативен Фит Предизвик – 2019 – видео од прво полуфинале

Првиот полуфинален натпревар од ултимативниот фит предизвик со Allga San и Елена Бубало помина во многу забава, дружење и јако вежбање! 

Натпреварувачите со полна сила го прифатија предизвикот, а најдобрите си обезбедија место во финалниот натпревар! Честитки за: Ема Димитрова, Лилјана Крстевска, Игор Пирковски и Александар Кочовски

Автор

NATUSANA MAKEDONIJA

Скопје

Македонија