Каков бејбиситер е Дени Макаскил

Триесет и три годишниот Шкотланѓанец и професионален велосипедист Дени Макаскил направи одлично видео со моќностите како даги анимирате децата додека сте им бејбиситер.. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија