Доделување медали на Вардар Јуниор лига

Ракометната академија Вардар ги награди најдобрите

Сезоната 2018/19 заврши со церемонијата за доделување на награди на најдобрите екипи и поединци. На свеченоста присуствуваше тренерот на Вардар Роберто Парондо и Аце Станковски, кој е дел од тренерскиот тим на Вардар. Првотимката на Вардар Кети Ангеловска беше дел од свеченоста. Фото: Денис Дуковски

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија