Град Скопје и Прв до Врв поставија сервисна станица за велосипеди на Водно

Од денес, сите велосипедисти на Водно имаат на располагање сервисна станица со држач за велосипеди, алати и пумпа. Станицата се наоѓа на вториот паркинг на Средно Водно. Ја поставивме во соработка со градот за да им е од корист и помош на сите велосипедисти. Затоа да ја чуваме и користиме како своја, за да биде исправна секогаш кога ќе ни затреба.

Автор

PRV DO VRV

Скопје

Македонија