Да му помогнеме на Борјан Гигов

Борјан Гигов на 19 мај ќе наполни 7 години. Ова детенце има повеќе дијагнози: аутизам, алалија, комбинирани пречки во развојот…но одобрен му е оперативаен третман во Германија со матични клетки. Мајката и таткото на Борјан, Ане и Трајче апелираат дека им се потребни 23.000 eвра за третманот на Борјан.

Отворени се донациски броеви на Телеком 143 177 и на ВИП 143 471.

Родителите бараат помош од хуманите луѓе за побрзо да се соберат сретствата. До сега собрале 9.200 eевра.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија