Тимот на Ски Маврово е гостин на Интералпин саемот во Инсбрук,

Тимот на Ски Маврово е гостин на Interalpin саемот во Инсбрук, заедно со неколку светски брендови и компании кои работат на модернизација на ски терени.


Во најава е имплементација на нови топови за стазата под двоседот, модернизирање на системот со SKIDATA со додатни пакет продукти за посетителите, изнаоѓање на решение за проблемот со паркинг местата, воведување на нов и побрз софтвер поврзан со ски картите и друго.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија