Стоилов – The Unbreakable

Видео со концентрирана емоција посветено на ракометарот на РК Вардар и Македонскиот национален тим во ракомет Стојанче Стоилов во продукција на MP. Вистински херој и личност која мотивира!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија