Излези и навивај на Скопски Маратон

Утре на 4 мај со почеток во 8 часот и 30 минути од Жена Парк во центарот на Скопје стартува 15-тото издание на најголемата спортска манифестација во Македонија. Излезете и поддржете ги натпреварувачите на некој од 42-та километри на скопскиот асфалт. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија