Рап резиме од тренингот на дедо Тони

Не ветуваме дека ова е последна објава затоа што ситуацијата со Таљат излезе од контрола, но резимево монтирано на раперски бит со мотивациона жица може слободно да ви биде перфектната музика за во теретана. Затоа ова оди во подкатегорија МОТИВАЦИЈА, a може и во иднина да има цела подкатегорија ТАЉАТ. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија