Комерцијално видео

Александар Кирковски открива нешто повеќе за брзинскиот обид на Аконкагва

Следниот викенд на 26.01.2019, двочлен македонски тим заминува за Аргентина со цел да се направи обид за брзинско искачување на највисокиот врв надвор од Хималаите – Аконкагва 6962 м.н.в. За подготовките, рутата, екипата и обидот нешто повеќе ни открива Александар Кирковски. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија