Велосипедски караван – Скопје на точак 2018

Над 1.700 луѓе излегоа со своите велосипеди во склоп на караванот „Скопје на точак”, настан кој се одржа на 11.11.2018 во организација од страна на Сојуз на спортови на Скопје а под покровителство на Град Скопје.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија