Како исхраната влијае на работата на вашиот најважен компјутер

Иако мозокот тежи само 2% од нашата вкупна телесна тежина, сепак тој троши дури 20% од енергијата која ја трошиме. Дознајте голем број на одлично исфилтрирани информации во врска со најмоќниот орган во вашето тело.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија