Волво Оушн Рејс 2018 – Сè или ништо – документарен филм

Позната како една од најбруталните регати во светот, во просечна должина од 70000 километри и потребно време за финиширање од 9 месеци, трката Волво Оушн претставува ултимативниот предизвик за секој морепловец. Подолу следи официјалниот филм за сезоната 2017-18.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија