Последен повик за акција: Светски ден на чистење 2018

Биди дел од нешто големо…

Последен повик за мапирање на отпадот: Биди и ти дел од најголемата акција за чистење до сега!

Гоу Грин организира акција за мапирање на отпад и акции за чистење: доколку сте забележале поголема количина на отпад во природа, користејќи го вашиот паметен телефон означете точка каде треба да се организира акција за чистење. Мапирањето ќе се одвива во тек на месец август, по што би следел процес на избор на локации и организација за акциите за чистење на 15ти септември.

Линк до упатство за користење на мобилната апликација: https://www.youtube.com/watch?v=aHWny…
Линк до официјален ФБ настан: https://www.facebook.com/events/23756…
Повеќе информации можете да најдете на нашата веб страна https://www.bidizelen.org/posleden-po…

Следете нè на социјалните мрежи/Follow us on social media:
Facebook: https://www.fb.com/gogreenbidizelen/
Instagram: https://www.instagr.am/cvetko.gogreen/
Twitter: https://www.twitter/ggbidizelen/

Контактирајте нè/Contact us:
Mail: info@bidizelen.org
Web: https://www.bidizelen.org/

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија