Опремата со која Килиан трчаше на „Боб Грахам”

Во видеото човекот објаснува за целата опрема која ја има користено за време на неговото туркање на 36-годишниот рекорд на стазата Боб Грахам оваа недела. Со еден збор, објаснува дека не носи скоро ништо. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија