Алшар 2018 – допри го сонцето и уживај во природата – видео

После Кавадарци каа че фанеш накај Ваташа, па го качуваш Витачот и возиш возиш по тоа висорамнината и таман кога ќе помислиш дека нема крај од планини, оп, почнува спуштање накај селото Мрежичко. Е, од таму почнува регионот на Алшар – велсипедски и аутор фестивал со многу позитивна енергија, дружба, убава храна и фантастична недопрена природа. 

Трета година по ред кавадарчани ја потвдруваат својата одлична организација, неизмерна гостопримливост и ја претставуваат недопрената природа на регионот во длабоката тиквешија преку велосипедскиот настан „Алшар”. Кратко видео претставување на најинтересните и најубавите моменти од овогодинешното трето издание на велосипедскиот настан Алшар 2018 следат погоре.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија