Повеќе од само паркови – Долината на смртта

“More than just parks” или „Повеќе од само паркови” е ентузијастички проект на браќата Патиз од продукцијата „Си Рејвн Медиа” со идеја е да се претстават 59-те национални паркови на САД во едно фантастично тајм-лапс и видео издание. До сега имаат покриено 11, а ако сакате да видите повеќе, помогнете и донирајте тука.

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија