Виз Ер Скопски Маратон 2018 – промо видео

Промотивното видео спакувано во 3 минутно доживување од Виз Ер Скопски Маратон 2018 е подготвено. Погледнете го и (уште еднаш) доживејте ја атмосферата!

Автор

Wizzair Skopski Maraton

Скопје

Македонија