9 минути крстосница во Амстердам

И тоа без светлосна сигнализација, така оставено на сообраќајната култура на учесниците. Па да видите како тоа маестрално никој со никого не се пцуе и секој со секого се разбира и си го брка денот без поголем стрес. Да се чуди човек. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија