Инфо од Здравко Дејановиќ кој е во обид за искачување на Кангченјунга

После успешно измината аклиматизација на третиот највисок врв на светот Кангченјунга 8586 мнв, Здравко Дејановиќ се наоѓа пред прозорец со добро време и обид за искачување. Информацијата ја пренесуваме интегрално од неговата Фејсбук страна. Му посакуваме добро време и успешно искачување и симнување од врвот!!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија