6-та Авицена Женска трка – видео

Погледнете го промотивното видео од 6-та Авицена Женска трка која се одржа на 1 април 2018. 1636 жени ја исполнија Илинденска со позитивна енергија 🙂

Автор

Wizzair Skopski Maraton

Скопје

Македонија