Овој уште скија, да не му се секирате

Пред три години сме имале статија со наслов – „Животни мудрости од 97-годишен скијач, а не старец”. Денес, Џорџ веќе има стотка и ич не му чуе да престане со скијање. 

A ќе си речете, сигурно јаде авокадо…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија