Конкурс за најинспиративна спортска фотографија

Сподели ја твојата најинспиративна спортска фотографија на ФБ или Инстаграм, означи ја со хаштагот #ДевојкиКакоНас и #ТАКТ. Најиспиративните три ќе бидат наградени, а најдобрите 10 ќе бидат изложени.

Автор

TAKT NGO

Скопје

Македонија