Повеќе простор за поголем избор и подобро потрошувачко искуство во Sport Vision

Нова локација на Sport Vision во ГТЦ – приземје

Овој четврток, 01.03.2018, ќе се случи официјално отворање на новата продавница на Sport Vision во Градскиот Трговски Центар на приземје. Спорт Висион ја промени својата локација со цел да биде поблиску до своите потрошувачи и на двојно поголем простор да презентира поголема понуда во својот најнов концепт, со специјални KIDS и Fitness корнери кои ќе го дополнат потрошувачкото искуство.

Посетителите ќе можат да уживаат во изборот од преку 40 реномирани светски брендови како Nike, Under Armour, adidas, Reebok, Converse, Helly Hansen, Champion, Ellesse, Lonsdale и многу други, со двојно поголем асортиман во новата продавница на преку 600-м2.

Како и секогаш, заради отворањето на новата локација ќе биде обезбеден специјален попуст на целиот асортиман кој ќе трае од од 01.03.2018 до 03.03.2018 година.

Екипата на Sport Vision е секогаш тука за Вас – иновативна, инспирирана и позитивна, и со задоволство ќе Ви помогне во идеалниот избор на тоа што Ви е потребно.

*комерцијален текст

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија