Фитнес со лопата

За да не ви се криви единствено јавните служби кои „никогаш” не го чистат снегот, може и вие да фатите некоја лопата!

Може некои букви нема да ви бидат јасни, ама ќе ја најдете поентата – повеќе на нашки тука

Поздрав од бабево. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија