Возиш точак или ти го украдоа?

Анкетата ја спроведува НаТочак со цел собирање информации од велосипедската заедница за отсликување на моменталната ситуација на тема украдени точаци. Ќе ти бидат потребни најмногу 5 минути да ја одговориш.

Возиш точак или ти го украдоа? Оваа анкета е за тебе!

Слободно сподели го линкот со твоите пријатели, секој одговор е значаен.

Благодариме.

НаТочак

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија