Земи го во предвид ова:

Колку брзо се движат спуст скијачите

Ансон Хенри е домаќинот кој преку реални, секојдневни и практични примери ни покажува колку всушност брзо се движат спуст скијачите на патеката – опремени единствено со кацига и облечени во некакво одело како за капење… 

Затоа, земете ги во предвид овие информации кога следен пат ќе си речете дека ова е лесно! 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија