Едно два-три метра снег на Алпи (фото тура)

Според некои извори, во повисоките делови на Алпите (регион Аоста и Пиедмонт) има паднато околу 270 сантиметри снег во изминатите неколку дена. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија