SPREAD THE LOVE, NOT THE DIRT

Вело-чорап

Ако не живеете во куќа па немате шупа или од разни причини вашиот велосипед не го чувате во подрум туку дома во вашиот стан, тогаш сигурно сте се сретнале со проблемот со внесување на нечистотија и кал од истиот. Подоле следи едно елегантно решение. 

Веб

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија