ОДИМЕ ДА ДОНЕСЕМЕ ЗЛАТО ОД СРБИЈА

Цубалевски го предводи Стојаноски на „Боксинг Деј” – Лесковац

Државниот првак на Македонија Марко Стојаноски ќе ги брани боите на нашиот клуб и нашата татковина на силниот меѓународен турнир во Србија. Доаѓаме по златото за кое напорно вежбаше Стојаноски под водство на искусниот и меѓународно признатиот боксерски ас Васко Цубалевски.

Ова искуство ќе биде голем плус за продолжување на успехот во МАКЕДОНСКАТА ПРВА ЛИГА. Ќе дадеме сè од себе и ќе бидеме како и секогаш најдобри меѓу најдобрите.

Ќе го вивнеме повторно знамето на татковината на највисокиот пиедестал!!!

Лесно е да се откажеш, остани бори се !!!

Автор

Bokserski klub ,,UNIVERZALCI''

Скопје

Македонија