Есенски Богомилски марш

Во организација на ПСД „Бистра” викендот 22-24 септември се одржа есенскиот богомилски марш од Богомила – Чеплес – Солунска глава – Караџица – Водно.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија