Почувствувај ја легендата, истрчај го митот!

Информација за сите заинтересирани тркачи, планинари, авантуристи и љубители на уникатната ни природа. Првиот бран за пријави на Крали Марко Треилс 2016 истекува за некој ден… 

Мало потсетување дека првиот бран на пријави трае уште неколку дена, поточно до 30.06.2016 – Во периодот после овој датум регистрацијата за трката ќе биде за нијанса поскапа. 

Пријавете се и земете учество во епската трка на Марковите Кули! – www.kmt.mk