Осветлувањето на кулата на Титов Врв

Пред некое време го објавивме апелот на Надир за помош и поддршка при обновување на оштетената кула на Титов врв. Сега имаме видео од акцијата на 13.09.2017 година кога успешно се донесоа материјалите за осветлување на објектот…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија