Циркус што?

Си живееше еднаш еден пар наречен “The Carmenas” кој во далечната 1965 година изведе феноменална точка во тогашната емисија на Ед Саливан… експерти што со својата стабилност и пркосат на гравитацијата, балансот и ориентацијата. Закон!