Шизички кабаници за патики

Доаѓа есен, а вие не се одвојувате од вашите омилени патики… ви се шета надвор ама врне дожд, кал и вирови на сите страни…но со кабанициве патиките ќе ви останат ем суви, ем шизички, додека релаксирано играте на дожот… Ете ни маст хев нов изум!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија