3 дневна диета која во рекордно време овозможува добри резултати

Ако сте во потрага по ефективен и здрав начин за губење килограми, тогаш очигледно дека ќе се задоволите од следната диета.

Оваа диета е супер успешна, бидејќи се основа на консумирање калории што ви се потребни за снабдување со енергија во секојдневниот живот – а не со празни калории.

И најдобриот дел е тоа што оваа диета исто така вклучува и многу вкусна храна!

Летото веќе започна, но се уште имате време да го добиете телото кое секогаш сте го сонувале.

Препораки:

– Следете ја оваа диета три дена, а останатите две недели паузирајте. Потоа може да ја повторите истата.
– Не консумирајте алкохол за време на диетата.
– Не додавајте шеќер или крем во кафето.
– Ако не ви се допаѓа путерот од кикирики, можете да го замените со путер од бадеми.

Прв ден:

За појадок: Половина цитрон, шолја кафе и парче тост со путер од кикирики.
За ручек: Половина од конзервата на туна, парче тост, вода и црно кафе или чај.
За вечера: 85 грама на било каков вид на месо, половина банана, јаболко и мал сад на сладолед од ванила.

Втор ден:

За појадок: Парче тост, едно јајце и половина банана.
За ручек: Малце сирење, варени јајца и четири бисквити.
За вечера: Две виршли, чаша брокула, половина чаша морков, половина банана и половина чаша сладолед од ванила.

Трет ден:

За појадок: Пет колачиња, едно парче сирење, мало јаболко и чаша кафе.
За ручек: парче тост и 2 варени јајца.
За вечера: парче тост со туна, половина банана и една чаша сладолед од ванила.